Over ‘Hij is!’

‘Hij is!’ is een naam die focus wil leggen op waar het allemaal om draait: steeds beter begrijpen wie Hij is…

Iemand vertelde mij eens: “Het christendom is geboren in de joodse wieg.” Ik geloof dat dit kernachtig vertelt wat we in het christelijke westen zijn kwijtgeraakt: de connectie met de joodse wortels van het geloof.

Het christendom is geboren in de joodse wieg.

In de loop van de jaren ben ik steeds verder en dieper op zoek gegaan naar dié wortels van het geloof, de schaduwen die God heeft gelegd in de Bijbelse feesten, zijn voorschriften en Zijn diepgaande verbond met Israël, waarop ‘wij heidenen’ geënt mogen worden en mag zo steeds meer ontdekken over de joodse context en cultuur van de bijbel.

Na het volgen van een tweejarige bijbelschool en meerdere studiereizen naar Israël is het mijn verlangen om jullie mee te mogen nemen in mijn eigen zoektocht naar die diepere lagen in de bijbel.

Ga je mee?

Hartelijke groet,